Ücretsiz Üyelik Formu WhatsApp İletişim
Farmasi

Farmasi Aydınlatıcı Seri

Farmasi aydınlatıcı seri ile aydınlık bir cilde kavuşun. Muhteşem ötesi aydınlanma seninle. Her yaşta her kadının ortak cilt problemi lekeler.

Farmasi Laboratuvarlarında özel olarak geliştirilmiş ve yenilenen Dr. Cevdet Tuna White-Correct aydınlatıcı serisi ile daha parlak , canlı ve renk tonu eşitlenmiş bir cilde sahip olmanız mümkün.

Lekesiz görünüm ve aydınlık bir cilt.

Ücretsiz Üyelik Ya Da Bilgi İçin Bize Yazabilirsiniz.

    Farmasi Aydınlatıcı Seri

    Farmasi aydınlatıcı seri de toplam 6 adet ürün bulunmaktadır. Bunlar ; Sabun , Peeling temizleyici, Tonik, Aydınlatıcı krem, Göz balmı ve Leke giderici serum.

    Aydınlatıcı krem 1104176 kodu ile kataloglarda yerini almaktadır.

    Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Krem

    Dr. C. Tuna Aydınlatıcı krem: Yenilenen özel formülündeki uv koruma özelliği ile düzenli kullanımında cildin parlaklığını korumaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur.

    Cildin aydınlatılmasını ve ciltteki nem seviyesinin artmasını destekler. Kum zambağı , yosun ve multivitamin özleri ile zenginleştirilmiş formülü cildin kalitesini arttırarak kusursuz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

    Farmasi Aydınlatıcı Krem Kodu

    Göz Balmı 1111067 kodu ile Farmasi kataloglarında yerini almaktadır.

    Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Göz Balmı

    Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Göz Balmı: Kum Zambağı ve yosun özü içeren formülü ile düzenli kullanımda daha pürüzsüz ve ışıltılı görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

    Farmasi Aydınlatıcı Göz Balmı Kodu

    Göz çevrenizdeki ince çizgilerin koyu halkaların ve torbalanmaların görünümünde azalma sağlamaya yardımcı olur ve eşsiz bir bakım keyfi yaşatır. Leke giderici serum 1104178 kodu ile Farmasi kataloğunda yer almaktadır.

    Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Koyu Leke Giderici

    Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Koyu Leke Giderici, düzenli kullanımında cilt tarafından hızla emilerek , cilt tonunu eşitlerken koyu lekelerin görünürlüğünün azalmasına yardımcı olur.

    Farmasi Aydınlatıcı Koyu Leke Giderici Kodu

    Cilt tonunu aydınlatırken aynı zamanda nem ile güçlendirilmiş özel içeriği; gelecekte oluşabilecek olan koyu lekeleri ve renk farklılıklarını engellemeye yardımcı olur. Farmasi aydınlatıcı tonik 1104180 kodu ile Farmasi kataloğunda yer almaktadır.

    Farmasi Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Tonik

    Farmasi Dr. C. Tuna aydınlatıcı tonik cildin nemi daha fazla tutmasına yardımcı olur ve tazeler. Nazik formülü ile cildi rahatlatırken yepyeni bir aydınlık kazanmasına yardımcı olur.

    Farmasi Peeling Temizleyici

    Farmasi Peeling temizleyici 1104179 kodu ile Farmasi kataloğunda yer almaktadır. Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Peeling Etkili Temizleyici; özel yapısı ve yumuşak tanecikleri ile parmaklarınızla yüzünüz arasında nazikçe konumlanarak keyifli bir temizlik deneyimi yaşatır. Makyajınızı, kalıntılarını ve hava kirliliğinin oluşturduğu pürüzleri cildinizden nazikçe arındırır.

    Farmasi Aydınlatıcı Sabun

    Farmasi aydınlatıcı sabun 1119056 kodu ile Farmasi kataloğunda yer almaktadır. Farmasi Dr. C. Tuna aydınlatıcı sabun cildi mükemmel bir şekilde temizler , kirlerden arındırır. Cilde canlı ve aydınlık bir görünüm sağlamaya yardımcı olur.

    Daha detaylı ve güncel bilgilere ulaşmak için lütfen sayfamızda bulunan iletişim formunu doldurarak size ulaşmamızı sağlayın. En kısa sürede yetkili arkadaşlarımız size ulaşsın ve bilgileri aktarsın.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir