Ücretsiz Üyelik Formu WhatsApp İletişim
Farmasi Ürünleri

Farmasi Dudak Balmı – Nemlendiricisi (Yeni)

Günümüzde dudak balmı neredeyse erkek bayan demeden, hemen hemen herkesin kullandığı ve çantasında, aracında, çalışma masasında bir köşede bulundurduğu, kullandığı günlük kullanım ürünlerinden biridir. Kişisel bir ürün olduğundan dolayı kimseyle de ortak kullanılma imkanı yoktur.

Farmasi hemen hemen tüm ürünlerde olduğu gibi, Farmasi Dudak Balm’ı ürününün üretiminde ve ürün güncellemesinde öncü rol almaktadır. Daha önce farklı bir ambalajda ve içerikteydi. Şimdi ise tüm haliyle yenilenmiş bulunmaktadır ve Farmasi severlerin kullanımına ve beğenisine sunulmuştur.

Farmasi Dudak Nemlendiricisi Mayıs 2023

Farmasi Dudak Balm’ını Erkekler Kullanabilir mi?

Farmasi’nin üretmiş olduğu, Farmasi Dudak Bal’ı hem erkekler tarafından hem de bayanlar tarafından kullanılmaktadır. Sadece erkeler için yada sadece bayanlar için ayrı ayrı üretilmemiştir. Herkes çok rahat bir şekilde kullanabilsin diye üretilmiştir.

Ücretsiz Üyelik Ya Da Bilgi İçin Bize Yazabilirsiniz.

    Farmasi Dudak Balm’ı içerdiği; Aynısefa, Jojoba, Soya Yağı ve E Vitamini ile zenginleştirilmiş eşsiz formülü ile kuru, çatlamış dudaklarınızı yatıştırmaya, beslemeye ve yumuşatmaya en hızlı şekilde yardımcı olmaktadır.

    Kolay uygulama sağlamakta olan ambalajı ve dudak tarafından hızlıca emilen yenilikçi formülü sayesinde pratik bir dudak bakımı sunmaktadır.

    Farmasi Dudak Balm’ı Kodu Nedir?

    Farmasi Dudak Balm kodu; 1303759‘dur. Farmasi sayfanızda bulunan ‘Hızlı Satın Al’ bölümüne bu kodu yazarak sepetinize ekleyebilirsiniz. Farmasi Dudak Balm’ı 10 ml olarak sunulmuştur.

    Farmasi Dudak Balm’ı Fiyatı Nedir?

    Farmasi Dudak Balm’ı Fiyatı; Ürün Farmasi üyelerine katalog fiyatının %30 daha aşağısına sunulmaktadır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir