Ücretsiz Üyelik Formu WhatsApp İletişim
Farmasi

Farmasi Root Kayıt Ne Demek?

Farmasi Root Kayıt demek; Farmasi’ye üye işlemi gerçekleşti fakat sponsorunuz henüz belli değil demektir. Farmasi’ye üye olmak isteyen kişinin; sponsoru olmaksızın, doğrudan bilgilerini şirketin web sitesinde bulunan formu doldurarak, üye olması durumuna Farmasi Root Kayıt denir. Kişinin kaydı şirkete yapılmıştır. Sponsorunuzun olmaması durumunda sponsor kodunuzu 0010095 yazabilirsiniz.

Üye olmak isteyen kişilerin sponsor kodu belirterek üye olmaları gerekmektedir. Kayıt alınırken sponsor kodu yazılması zorunludur. Sponsor kodunun yazılmaması durumunda, Farmasi Root olarak kayıt gerçekleşecektir.

Root kayıt da olan kişi, doğrudan şirkete bağlanmış olur ve ilk güncellemede başka bir sponsora bağlanır. Bu sponsorun belirlenmesi için ayrı bir kriter vardır.

Ücretsiz Üyelik Ya Da Bilgi İçin Bize Yazabilirsiniz.

    Not: Artık Farmasi’nin resmi web sitesine sponsor kodu olmadan üye olunamamaktadır. Üye olurken sponsor kodu zorunlu şarttır. Bizimle birlikte çalışmak için bu kodu kullanabilirsiniz: 0010095

    Bu kriter zaman zaman değişiklik göstermektedir. Farmasi Root Kayıtlar‘ı paylaştırmak için zaman zaman Farmasi tarafından girişimcilere ulaşılabilir ve makul hedefler verilmektedir. Bu verilen hedefleri gerçekleştiren liderlere ‘adil’ aktarım yapılmaktadır.

    Farmasi Root Kayıtlar zaman zaman verilen hedef gerçekleştirmelerine göre verilmektedir. Lütfen Root Kayıt kampanyalarında güncel ve hızlı olarak haberdar olmak için bizimle iletişime geçiniz.

    Verilen hedefler sonrası kazanılan Farmasi Root Kayıtların ne zaman aktarılacakları da Farmasi tarafından iletilir. Kazanan kişilerin ekip yönetimi sayfalarına aktarılır.

    Farmasi Root Kayıt hakkında tüm merak ettiklerinizi sayfamızda bulunan iletişim formunu doldurarak ücretsiz ulaşabilirsiniz.

    6 Yorum

    1. Merhaba Farmasi ailem sizlerden robot kayıt istemekteyim lütfen yardımcı olurmusunuz

      1. Merhabalar Özlem hanım. Root kayıların daha adil ve düzenli dağıtılması için çalışmalar devam etmektedir. En kısa sürede, sizleri ve diğer danışmanları istediğimiz gibi daha üst kariyerlerde görmek isteriz. Başarılar dileriz.

    2. Merhaba Farmasi ailem sizlerden root kayıt istemekteyim lütfen yardımcı olurmusunuz

      1. Merhabalar. Root Kayıt alabilmeniz için Farmasi elinden geleni yapmaktadır, çalışmalar devam etmektedir. Sizleri daha üst kariyerlerde sürprizler bekliyor olacaktır. İlginize teşekkürler.

      1. Merhabalar. Farmasi Root’a üye olan kişi, sayfasından bilgi destek kanalı ile Farmasi’ye detaylı ve anlaşılabilir şekilde yazarak ve aktarılmak istediği kişinin danışman numarasını da belirterek göndermelidir. Üst sponsordan yardım istenerek de yapılabilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir