Ücretsiz Üyelik Formu WhatsApp İletişim
Farmasi

Farmasi Bronzlaştırıcı Yağ

Farmasi’nin yeni ürünlerinden biri de ‘Bronzlaştırıcı Yağ’dır, sprey formdadır. Farmasi severlere sunulmuştur. Farmasi kataloğunda bulunmaktadır kodu 1000303 ve 115 ML’dir

Farmasi kataloğunda satışa sunulmuştur. Farmasi Üyelerine Farmasi’ye kayıt Olanlara Farmasi Temsilcilerine Farmasi Girişimcilerine Dr. C. Tuna Amblemli olduğundan dolayı %40 indirimli olarak gelmektedir.

Birkaç damla ile pırıl pırıl bronz bir cilt. DR.C.TUNA SUN 6 SPF BRONZING OIL 115ML içerisinde bulunan çok ince parıltılar sayesinde cildi keyifli bir dokunuşla yumuşatır ve parlatır. Yağlı his bırakmayan, kuru, yağ dokusu benzersiz ve kokusu büyüleyicidir. Farmasi Bronzlaştırıcı Işıltılı Yağ; yüz, vücut ve saçta kullanımı uygundur.

Ücretsiz Üyelik Ya Da Bilgi İçin Bize Yazabilirsiniz.

    Farmasi Bronzlaştırıcı Yağ Nasıl Kullanılır?

    Vücuduna özellikle de dekolte bölgesi, bacak ve kollarına sürerek bronz bir görünüm kazanabilirsiniz. Güneşe çıkmadan 15 dakika önce eşit ve yeterli miktarda uygulayınız. Yüzünüz için kullanırken önce ellerinize püskürtün; ardından yüzünüze uygulayın.

    Farmasi Bronzlaştırıcı Yağ ve diğer ürünler hakkında detaylı ve güncel bilgiye ulaşmak için sponsorunuza ulaşınız. Sponsorunuzun olmaması durumunda lütfen sayfamızda bulunan iletişim araçlarında bize ulaşınız. Size hemen dönüş yaparak hemen bilgileri aktaralım.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir